Wyjątkowe lody, wyjątkowy smak. Wytwórnia lodów PASTELOWA to niekwestionowany lider w produkcji lodów, do wyrobu których używa wyjątkowej receptury. Państwo Joanna i Rafał Stachowscy od wielu lat zajmują się gastronomią. Pan Rafał, cukiernik z wykształcenia stwierdził, iż nie interesuje go gastronomia “gorąca”. Za to wyrób i sprzedaż lodów naturalnych to strzał w dziesiątkę! Jak sam mówi: zawsze chciałem produkować lody “od serca”. Wszystko zaczęło się od nadmorskiej miejscowości – Międzyzdroje. To właśnie tam powstała pierwsza wytwórnia lodów, przy kto?rej klienci oczekujący na swe wymarzone przysmaki, mogą zobaczyć jak przebiega ich produkcja. Kolejny Lokal- z produkcją, którą ciekawi mogą podejrzeć na miejscu przez wielką szybę, powstał w Luboniu przy ulicy Wojska Polskiego. Kolejne punkty z lodami wytwórni PASTELOWA powstały w Poznaniu na Piątkowie, Ratajach i Żegrzu. Ostatni natomiast w Śremie, przy ulicy Grunwaldzkiej. - Robimy to, co lubimy. Goście ustawiają się w kolejki. Naszym zamysłem jest wyrób lodów przez cały rok. Smaki, które tworzymy z wykorzystaniem tradycyjnej receptury, mają dawać zadowolenie smakowe wszystkim naszym Gościom. Co do receptury? Strzeżemy jej jak “oka w głowie”. Dla uzyskania najlepszych efektów smakowych, wybieramy takie podstawowe produkty, jakie wykorzystywano niegdyś: między innymi prawdziwa śmietanka, mleko, jajka... Nie stosujemy gotowców, dla przykładu, wszystkie dodatki, jak np przelewki owocowe, również są naszego wyrobu. W produkcji lodów PASTELOWA pomaga śremianin Patryk Klemenski. Cały zespół, produkujący lody, jak i zaangażowany w ich sprzedaż, to świetnie rozumiejący się rodzinny team. Zespół zna się na rzeczy, a klienci odwzajemniają się wybieraniem lodów z Pastelowej Wytwórni.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu portalsremski.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz